Europas toppligor

Europas fotbollsligor drar igång

Nu är det äntligen dags för Europas fotbollsligor att dra igång. Efter ett sommaruppehåll börjar Premier League, La Liga, Serie A och all annan europeisk toppfotboll. För dig som gillar att betta innebär det att det finns mycket möjligheter och massor av odds att upptäcka. Men hur kommer det egentligen att gå i de olika ligorna? Vi går igenom en kort sammanfattning av Europas bästa ligor.

Betta på Europas toppligor hos Lucky Days

18+ | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | Spelpaus.se

City är favoriter till fjärde raka titeln

Manchester City vann Premier League för tredje året i rad förra säsongen. Visserligen är de anklagade för att ha fuskat 117 gånger men den moderna fotbollen är som den är och City tog trippeln. Nu är frågan om de kan vinna ytterligare en titel och det mesta talar för det. Laget har världens bästa tränare, världens bästa spelartrupp och kan spendera som ingen annan klubb. 

Förra säsongens utmanare var Arsenal. “Gunners” ledde tabellen länge men föll ihop rejält i slutet av säsongen. Mycket tyder på att de är ännu bättre i år då de värvat smart och har Arteta som tränare. Detsamma gäller Manchester United som också gjort intressanta värvningar. Chelsea och Liverpool kan också utmana.

Vem vinner La Liga?

Förra säsongen var det FC Barcelona som vann La Liga före Real Madrid. I år väntas det vara samma duo som gör upp om ligatiteln. Real Madrid har plockat in Bellingham och ser starkare ut än förra säsongen. Samtidigt vann Barcelona ligan komfortabelt och Xavi har verkligen fått ordning på klubben. 

Som vanligt är det Atletico Madrid som jagar bakom men det är svårt att se hur Diego Simeones mannar ska kunna hota varken “Barca” eller Real Madrid. Men Atletico Madrid har gjort det förr och hoppas kunna överraska igen.

Serie A känns oviss

Förra säsongen var det Napoli som vann ligan för första gången sedan Maradonas tid. Nu återstår det att se om de kan försvara titeln. Lag som hoppas kunna sätta stopp för det är Milan, Inter, Juventus och Lazio. Dessutom är det alltid intressant att se hur det går för Mourinhos AS Roma. Förra säsongen tog de sig till final i Europa League men förlorade. 

Serie A har en passion som Premier League saknar och ligan är betydligt mer oviss. Dessutom kan du nyttja live stream av ligan hos flera olika spelbolag. Testa själv att streama den italienska fotbollen för en riktigt härlig spelupplevelse där du kombinerar live betting och live streaming.

Betta på Europas toppligor hos Lucky Days

18+ | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | Spelpaus.se