Pokersajter – Sveriges bästa pokerrum

Bra support
18+ | Regler & villkor gällerStödlinjen.se
Spela »
Bra support
18+ | Regler & villkor gällerStödlinjen.se
Spela »
Bra för svenskar
18+|Regler & villkor gällerStödlinjen.se
Spela »

Poker är något du med all säkerhet har kommit i kontakt med, annars hade du inte varit här inne och läst. Det är ganska svår att sätta ett exakt årtal på när poker började spelas runt om i världen men det finns vissa bevis som tyder på att poker spelades i Persien under 1500-talet. Poker och poker, åtminstone bestod spelet av 25 kort med 5 olika färger. Men något som är säkert däremot är att poker spelades flitigt i den amerikanska staden New Orleans under 1820-talet.

Pokern utvecklas

Som vi alla vet har pokern utvecklats något enormt och idag har mer eller mindre alla spelat poker någon gång under sin livstid. Poker på nätet är ett ganska välkänt fenomen idag och även om inte majoriteten av världens befolkning spelar online poker finns det fortfarande hundratusentals som gör. Detta betyder att det alltid finns något att spela online vare sig klockan är tre på dagen eller tre på natten. Att spela poker på nätet har med andra ord blivit riktigt populärt. Hos casinoguide.se/poker kan du läsa mer om alla grundläggande regler samt lära dig strategier att använda på de olika pokervarianterna.

Det finns många svenska pokerrum online

Poker online är som sagt aktivt dygnet runt. Det kvittar om du vill spela vid tolvslaget på nyårsafton, då kan du spela mot en New York-bo där klockan är 18.00. Förut fanns det massor med pokerrum, det har dock minskats med åren. En av anledningarna är helt enkelt att poker online inte är lika populärt som förr, så de kan inte konkurrera med de större bolagen. Men det finns fortfarande flera bra svenska spelsidor man kan välja, några av dessa kan du se här ovan. Även om inte Betsson, Betsafe och Nordicbet är de största på marknaden så erbjuder de det mesta man kan önska som pokerspelare på nätet.

Pokersajter

Skicklighet bakom pokerspelet

Många har delade uppfattningar om poker. Vissa tror att det är ett turspel rakt av medan andra tror att det ligger lite mer i poker än bara tur. Faktum är att allt handlar inte om tur inom poker. När det oftast är samma personer som går plus i längden så bevisar det en hel del. Majoriteten av av alla pokerspelare förlorar i längden. Så är det, tyvärr. Men sen har vi de som förstår sig på poker, kan psykologin och vet när man skall lägga sig eller syna. Dessa utgör 5 – 10 % av alla pokerspelare och det är just dessa som brukar gå plus i längden. Faktum är att vissa pokerspelare har det som yrke och de bästa är miljonärer flera gånger om.

Lär dig poker

Om du vill börja spela poker på nätet rekommenderar vi dig att du börjar spela om låtsaspengar. Det är viktigt att du kan spelet in och utantill innan du börjar spela om riktiga pengar. När du känner dig mogen kan du börja spela med låga insatser som passar dig och om du då skulle förlora är det inte hela världen. Som du ser ovan har vi listat ett antal pokerrum och alla dessa är godkända av oss. Dina vinster är helt skattefria och som du ser, kan du få ta del av en väldigt fin poker bonus.

Vinn på poker

Vi önskar dig lycka till vid borden och hoppas det går lika bra för dig som för den 27-årige svensken Martin som vann poker-VM 2014. Martin vann tio miljoner dollar, alltså drygt 75 miljoner svenska kronor. Det gäller att spela för att få träning, men börja med gratispengar så du inte förlorar i onödan innan du har kunskapen som krävs för att lyckas som pokerspelare online.