Poker bonus – Något för trogna spelare

Bra support
18+ | Regler & villkor gällerStödlinjen.se
Spela »
Bra support
18+ | Regler & villkor gällerStödlinjen.se
Spela »
Bra för svenskar
18+|Regler & villkor gällerStödlinjen.se
Spela »

Online poker är kanske inte vad det en gång var. De som är lite äldre kommer ihåg ”poker-boomen” i början av 00-talet. Poker var på allas läppar och spelade man inte poker hemma med vännerna så var det poker på nätet som gällde. På den tiden fanns det massor med spelsidor som skrek efter nya kunder och deras främsta verktyg var att erbjuda lukrativa välkomsterbjudanden, så kallade pokerbonusar. Som ny spelare kunde få flera tusen dollar i bonus, något som har förändrats med åren, speciellt efter den svenska spelregleringen.

Poker bonus

Vad är en poker bonus?

En poker bonus är något du kan få om du väljer att spela online-poker på nätet. Denna bonus ges ut till nya och trogna spelare på ett spelbolag. Detta är något som har blivit en standard på spelmarknaden rörande Internet, och omfattar även om du väljer att spela online-casino eller sports-betting. Här kommer konkurrensen på spelmarknaden hela tiden att trissa upp dessa bonusar och göra det bättre för alla som vill spela på nätet, men det är också väl värt att kontrollera vad det är du egentligen får. Detta för att du ska få en bonus som du verkligen kan lösa och tjäna på. Allt detta finner du i de regler och villkor som finns för dessa bonusar hos respektive spelbolag.

När du ska välja poker bonus

Du som gillar att spela poker och vill göra detta på nätet kommer att ha massor av olika val gällande vilket spelbolag du ska välja. Här har det startats ett massivt fält av olika aktörer som försöker slå varandra genom att komma med de bästa erbjudanden som är möjligt för dig som spelare. När du kommer till en pokersajt på nätet är det därför viktigt att du känner till hur du ska kontrollera dessa för att få en bonus som verkligen har ett värde för dig som spelare.

Det första som du ska göra är att kontrollera vilka olika poker bonusar som det finns. Här kommer du säkerligen alltid att finna en välkomstbonus. Denna brukar i huvudsak att bestå av en kontantbonus, vilket inte ska förväxlas med riktiga pengar. Den kommer många gånger också att bestå av så kallade biljetter. Dessa kan då användas till att anmäla dig till olika turneringar i det system du kommer att spela. Då det gäller kontantbonusen kommer den alltid med omsättningskrav. Dessa kan du finna i regler och villkor för att se hur många gånger du måste omsätta bonusen i spel för att få ut den i riktiga pengar.

Detta behöver du göra för att få din poker bonus

För att få din pokerbonus finns det två olika typer av detta välkomsterbjudande. Den ena är insättningsbonus, vilket betyder att du måste registrera ett spelkonto och göra din första insättning för att kunna ta del av denna. Den andra som kommer att finnas är den mindre no-deposit bonus utan krav på insättning. Denna brukar dock ha högre omsättningskrav och vara så liten att den enbart är till för att prova ett pokerrum innan du bestämmer dig för att göra din första insättning. Att göra en registrering som spelare är enkelt och går på bara några minuter, och sedan kan du vara igång och ta del av allt det roliga som finns i ditt nya moderna pokerrum på nätet.