Betting sajter

2000 kr
18+
Regler & villkor gäller
Stödlinjen.se
Spela –>
2500 kr
18+
Regler & villkor gäller
Stödlinjen.se
Spela –>
1000 kr
18+
Regler & villkor gäller
Stödlinjen.se
Spela –>
2500 kr
18+
Regler & villkor gäller
Stödlinjen.se
Spela –>

Vi har två frågor till dig. Tycker du om sport? Tycker du om spänning ? Om du svarar ja på båda dessa frågor så tycker du med all säkerhet om att spela på nätet. Många som följer sport brukar även satsa, alltså till exempel vilket lag som vinner matchen med mera. Vadslagning har funnits sen människan sattes på denna jord, mer eller mindre. Ladbrokes öppnade upp portarna för spel redan 1886, men då handlade det mer om hästar. Men förr trodde man nog aldrig att det skulle bli som det är idag och det vi tänker främst på är betting online.

Betting på nätet

Betting på nätet har funnits ett tag nu. När tekniken blev bättre så dök det upp fler och fler spelbolag online som ville erbjuda spel på sport med mera. Idag är det otroligt stort och ingen trodde nog någonsin att det skulle bli som det är idag. Vi tycker om sportsbetting och när vi känner för att satsa lite på vårt favoritlag väljer vi att spela på nätet. Det finns många anledningar till att vi väljer bort Svenska Spel och nedan tänkte vi presentera dessa.

Bättre odds hos spelbolagen

Oddsen hos de onlinebaserade spelbolagen som Ladbrokes, Betsson, bet365 är bättre än vad de är hos Svenska Spel. Detta kan du till exempel jämföra hos oddsonline.se Detta betyder att om du satsar på exakt samma matcher hos Svenska Spel som du satsar på hos Betsson så vinner du mer pengar om det nu skulle sluta med vinst. Vem vill inte vinna mer pengar? Vi vill åtminstone. Det finns egentligen ingen direkt anledning att spela hos Svenska Spel när du vinner mycket mer hos spelbolagen som “endast finns på nätet”. Dessa spelbolagen erbjuder även casino med spel som Roulette, Black jack och spelautomater om du är intresserad av det.

Stort spelutbud

Spelutbudet är även väldigt mycket bättre. Det går faktiskt inte att jämföra. Svenska Spel har väl ett helt ok spelutbud för den som inte är så kräsen. Men om du planerar att gå plus i längden rekommenderar vi spelbolagen vi har listat ovan. Om du spelar online kan du mer eller mindre satsa på allt, du kan även satsa live. Det är alltså inget spelstopp när matchen drar igång. När matchen väl är igång kan du satsa på massor, bland annat vilket lag som får matchens nästa hörna och vilken spelare som gör matchens nästa mål. Live betting är ganska roligt men det gäller att man har is i magen och är insatt i matchen som spelas.

Ta del av välkomstbonusen

En tredje positiv sak med att spela online är välkomstbonusen man får ta del av. Alla spelbolag erbjuder nya kunder en insättningsbonus och den brukar bestå till exempel av 100 % upp till 1000 kronor extra på din första insättning. Sätter du in 1000 kronor har du alltså 2000 kronor att spela för.

Välj inte svenska spel

Som du förstår finns det inte så många anledningar att välja Svenska Spel framför något av bolagen vi rekommenderar här på Spelsajter.eu. Lycka till och hoppas du prickar in rätt matcher.