5 anledningar att spela Bingo

Spela bingo online

Idag älskar folk att spela bingo online. Tidigare var bingo mer populärt bland pensionärer, eller de äldre generationerna av samhället, men nu har spelet lyckats med att öka i populäritet bland de yngre grupperna i samhället.

Bingo balls

Spela bingo gratis

Detta är troligen på grund av att det numera finns många webbplatser som erbjuder användarna att spela bingo gratis från hemmets bekvämlighet. Onlinebingo har nästan uppnått statusen av ett fenomen med exponentiell tillväxt i spelets populäritet.

Fler spelar bingo på nätet

Tidigare brukade folk älska möjligheten att spela bingo i de mer traditionella bingohallarna då det utgjorde en möjlighet att träffa människor, socialisera och på samma gång bli underhållen av alla ljud och visuella intryck. I och med den tekniska utvecklingen så har bingospelandet nu förändrats.

Fysiska bingohallar allt färre

Det finns idag hälften så många fysiska bingohallar som det fanns under spelets glansdagar – nedan presenteras 5 anledningar till varför onlinebingo är mer socialt än att spela bingo i en bingohall.

Bingosajter blir alltfler

Under de senaste åren, har en signifikant ökning skett i antalet bingosajter online på webben. Och detta har delvis att göra med den sociala aspekten av ’onlineversionen’ vilken tillåter spel från hemmet eller med vänner utan stressen av att sitta i tystnad.

Stort utbud av bingospel

Faktum är att det nu finns ett antal nätbingosajter i Sverige som tillhandahåller en rad olika bingospel. Det kan verka svårt med alla dessa variationer av spelet men faktum är att de alla är baserade på samma grundläggande bingoregler.

Socialt att spela bingo

En del av nätbingons tillväxt kan kopplas till det faktum att det är mycket mer socialt att spela online än att spela i en hall. Du kan också spela ’på begäran’ snarare än att sitta och vänta på att Bingolotto ska sändas.

Här är 5 anledningar till varför:

1. Du behöver inte spela i tystnad

Med onlinebingo, kan spelare se allt som händer på sin dator, laptop eller surfplatta, så du behöver inte oroa dig för att behöva sitta i tystnad, eller att du ska råka missa ditt nummer.

2. Det är automatiskt

I traditionell bingo, lyssnar spelare efter att slumpmässiga nummer mellan ett och 90 tryckta på sina brickor ska ropas ut – som de sedan markerar ut på sin bricka.

Om ditt nummer har ropats ut, kommer onlineversionen automatiskt att registrera det, så du behöver inte missa någonting – och du kan hålla på med annat under tiden!

3. Skaffa vänner i chattrummet

Onlinebingons forumelement betyder att onlinespelare kan prata med varandra hur mycket de vill.

Fackuttryck har till och med uppkommit som ett resultat av detta, till exempel GTJ (grattis till jackpott).

Diskussionsämnena i chatten varierar, det kan vara allt från hur bingospelandet går till mer generaliserade ämnen som diskussioner om aktuella event. Skriv helt enkelt dina kommentarer i rutan bredvid bingospelet för att delta eller bara läs för skojs skull och för att komma in i bingolingon!

4. Bingobonus

För att förhöja spelupplevelsen ytterligare, erbjuder nätbingosajter ofta en bingobonus för nya spelare. Denna bonus kan antingen vara en registreringsbonus, vilket betyder att du efter registrering får en summa att spela bingo gratis för, eller en insättningsbonus, där du får en viss procent i bonus på din första insättning.

Dessa bonusar kan vara kopplade till ett omsättningskrav, vilket innebär att bonusen måste omsättas ett visst antal gånger innan uttag kan göras från kontot. Du omsätter bonusen genom att helt enkelt spela bingo. Utöka bingokassan med hjälp av nätets hur spelar man bingo där registreringsbonusen finns tillgänglig utan omsättningskrav!

5. Spela med vänner

Skaffat en vän online och vill spela mot varandra?

Nätbingosajter erbjuder gott om chattrumspel att spela så du kan träffa människor online och spela mot dessa.

Hämta lite vin, chips och dipp och var värd för din egen bingokväll.

Du kan spela mot vänner online eller nya vänner via chatrumspelen eller ha en träff med bingo istället för filmer och se hur mycket du kan vinna!